Èxit de participació i de públic en el primer Trial de Sarrià de Ter

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui s’ha disputat a Sarrià de Ter la primera edició del trial a l’aire lliure que ha estat la segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de la modalitat.

La competició era organitzada pel Moto Club Comarques Gironines i ha complert de llarg totes les expectatives. D’entrada s’ha batut el record d’inscrits en una prova del campionat català arribant als 103 pilots. Però a més, ha comptat amb la presència de pilots d’exhibició com els mundialistes Jorge Casales i Takahisa Fujinami, que han fet les delícies del moltíssim públic que s’ha acostat a presenciar les 12 zones. La Policia ha xifrat en unes 2000 persones les que de les 9h a les 15h han voltat pels boscos propers a l’AP-7 entre el Centre Cívic la Cooperativa  on hi havia el centre de competició i paddock- i el nucli antic de Sarrià de Dalt.

Tant el club organitzador com la Federació Catalana de Motociclisme s’han mostrat entusiasmats per la repercussió que ha tingut la prova, tant a nivell de participació com de públic, i han coincidit en que s’iniciaran ja converses amb l’Ajuntament i els propietaris per tal de repetir-ho la propera temporada. En un horitzó no molt llunyà hi ha la il·lusió d’arribar a ser una prova del Campionat d’Espanya, i cap de les parts implicades amagava avui la satisfacció del gran pas endavant que s’ha fet avui en aquest sentit. Per la seva part, en Josep Maria Santiago (Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter) valorava també molt positivament el resultat i confirmava directament que per part del consistori es farà tot el possible per a mantenir la cursa al calendari i fer tots els passos endavant que calguin.

Les 12 zones han sigut qualificades de molt interessants i de molta exigència per part de tots els pilots i equips, fet que ha fet un concurs d’allò més competitiu i alhora espectacular pels espectadors. Els terrenys preparats per l’organitzador han sigut alabats per tothom i una grata sorpresa per tots ells.

Pel que fa a la part competitiva, els guanyadors absoluts han estat Marc Riba (TRS – Moto Club Abadesses) amb 15 punts, Aniol Gelabert (Scorpa – Moto Club 2DT Vall de Lord) amb 18 punts i Gabriel Marcel·lí (Montesa – Ripoll Motor Club) amb 31 punts. Eric Miquel (TRS – Moto Club 2DT Vall de Lord) ha guanyat en categoria Sots 16 amb 55 punts. Neus Murcia (BETA – Moto Club Sitges) amb 39 punts, Mireia Conde (BETA – Moto Club Montbuí) amb 42 i Berta Abellan (BETA-Moto Club La Clau) amb 42 punts, han estat les tres noies millor classificades.