Èxit de participació i de recaptació en la jornada de waterpolo per a La Marató de TV3 d’enguany

Comparteix-ho amb els teus amics:

La piscina de competició del CN Olot plena de solidaritat, en una jornada de waterpolo molt intensa que el Club va organitzar per aquest dissabte en benefici de La Marató de TV3.

En aquesta ocasió ha comtat amb el ssuport de les càmeres de TV3 que van enregistrar bona part de la jornada, imatges que seran emesses durant la diada de La Marató que tindra lloc el proper 13 de desembre.

Amb un public super solidari i molt entregat, amb la participació de waterpolistes d’arreu i d’equips com el Sant Feliu (divisió d’honor) que sempre ofereixen el millor d’ells, i amb la inestimable col·laboració de nombroses empreses, entitats, mitjans de comunicació, treballadors del CN Olot i voluntaris, es va aconseguir sobradament el propòsit inicial, recaptar els màxims fons possibles per a La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra la diabetis i l’obesitat.

GALERIA FOTOGRÀFICA AQUÍ

Durant tota la jornada es van disputar nombrosos partits de diferents categories amb equips formats per membres dels clubs participants. Es va veure un gran nivell de waterpolo tot i que la jornada té un caràcter marcadament lúdic i distes, per finalitzar la jornada, es van celebrar els partits corresponents a l’open, amb la participació de veterans, exjugadors i altres aficionats a aquest fantàstic esport.

Gran ambient

La gent d’Olot no va fallar i va omplir la graderia de la piscina de competició del CN Olot, convertint l’esdeveniment en una autèntica festa solidària. L’objectiu del torneig era participar, passar-ho bé i contribuir a fer que el pot de La Marató fos el més gran possible, i la veritat és que s’ha complert de totes totes. El Club Natació Olot vol agrair molt especialment la massiva resposta dels garrotxins i de tot els public assistent davant una causa solidària i també la col·laboració que ha rebut per organitzar aquest torneig.