Èxit de públic a la presentació del llibre “Si no hi ha demà” de Sílvia Pagès i Neus Verdaguer

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir va ser un gran dia per les garrotxines Sílvia Pagès i Neus Verdaguer varen presentar amb un Orfeó Popular Olotí ple de gom a gom, el llibre “Si no hi ha demà”. Llibre apadrinat per Bojan Krkic

El llibre narra la història de superació de la Sílvia, que s’ha recuperat totalment del doble vessament cerebral que va patir quan tenia 17 anys. Està escrit a quatre mans, així que podem viure la història des dels ulls de la Sílvia i de la seva família a través del testimoni de la Neus, la seva cosina.

En Bojan Krkic ha apadrinat la producció d’aquest llibre i els ingressos de la venda es podran destinar íntegrament a l’AFANOC (Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

Les autores d’aquest llibre ja fa temps que van posar-se a treballar perquè aquest projecte solidari pogués veure la llum, i és una bona oportunitat per donar a conèixer la seva història de superació per tal que altres persones que es troben amb problemes permanents de salut importants vegin que amb lluita i esforç és possible sortir-se’n.

Així doncs, el llibre té un doble objectiu solidari:

– Sensibilitzar sobre les malalties cerebrals i reflexionar entorn de la importància de la lluita personal per aconseguir superar-les.
– Recollir diners per a l’AFANOC

Els punts de venda del llibre seran els següents:

– Sant Joan les Fonts: Estètica Raquel i Perruqueria Laura.
– La Canya: Llibreria La Canya
– Olot: Llibreria Sala, Llibreria Drac, La Granja del Cacau i Pastisseria Cacau

També es pot adquirir a través de la botiga online de l’AFANOC (www.lacasadelsxuklis.org)

Avui dissabte esfarà un altra presentació del llibre, aquesta vegada al Castell Estada Juvinyà de Sant Joan les Fonts a les 19h.

Fotos: @SiNoHiHaDema
Presentació del llibre a l’Orfeó Popular Olotí