Èxit de públic en el nou cicle Titelles a les places a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Unes 200 persones varen gaudir el passat dijous del nou cicle de titelles a les places iniciat a Olot

La veritable història dels tres porquets va obrir el passat dijous el nou cicle de titelles a les places que és una de les novetats de la programació de la Cua del Drac d’en guany i pensada per a tots els públics, sobretot el familiar. Per la possibilitat de pluja es va haver de fer a l’hospici on prop de 200 persones varen gaudir de la divertida proposta de la companyia Xip Xap.

La segona sessió del cicle de titelles serà el proper dijous 27 de juliol a la plaça Pia Almoina. S’hi podrà veure l’espectacle Les Aventures de l’Agustinet, a càrrec de Sebastià Verges, companyia nascuda al 1910 provinent del teatre de titelles de Sitges (Garraf), que fa espectacles per a tots els públics amb l’antiga tècnica del titella tradicional catalana.

El dijous 3 d’agost a la plaça del Carme serà el torn de l’espectacle Dragonci de la companyia Titiriteros de Binéfar amb més de trenta anys d’experiència, set discos, tres llibres i una llarga trajectòria que els ha portat a actuar a 38 països d’arreu del món.

L’última proposta de Titelles a les places serà el dijous 10 d’agost a la plaça Major. Hi podrem veure Circus de Jordi Bertran, el qual va fundar el 1987 la seva pròpia companyia amb la intenció de difondre l’art de la marioneta entre el públic adult.

Totes les actuacions del cicle de titelles són gratuïtes i comencen a les 19.30h. En cas de pluja, les actuacions del mes de juliol es faran a l’Hospici i les de l’agost a la sala El Torín.

Comparteix-ho amb els teus amics: