Éxit del Wins Clinic de Joan Albella, Gerard Reixach i David Rodríguez

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat 1 d’agost es va realitzar una nova edició del Wins Clinic a les instal·lacions del C.W. ANGLÈS amb presència Gironina.

Joan Albella, Gerard Reixach i David Rodríguez en són els responsables dels campus de waterpolo WINS CLINIC. Es tracta d’un esdeveniment de 4 dies on més de 40 inscrits, nens i nenes, provinents de tot l’estat espanyol gaudeixen del waterpolo en estat pur (aquest any va comptar amb la presència de 3 jugadors d’Irlanda). I amb la rebuda de Neus Ros regidora d’esports del Excm. Ajuntament d’Anglès.

El Clínic Wins aporta als waterpolistes inscrits entrenaments de qualitat, especifics, xerrades relacionades amb l’esport, activitats de lleure, jocs… Aquest any i com sempre va comptar amb col·laboradors de renom dintre del món del waterpolo nacional, en aquesta edició foren Sergi Cabanes recent subcampió Mundial amb la selecció Espanyola i Xevi Buch considerat un dels millors àrbitres a nivell mundial. Cal destacar també la participació d’Àngel Villoria i Ibón Vicente entrenadors del país basc.