Explosió en un pis de Palamós

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els sis joves ferits a Palamós haurien estat manipulant carregadors d’encenedor

Sis joves d’entre 19 i 27 anys han resultat ferits de gravetat, per cremades, a causa d’una explosió que hi hagut a l’habitació on es trobaven d’un pis, del carrer Gaspar Matas número 45, de Palamós. Es tracta d’un immoble de planta baixa i dos pisos, amb un habitatge per planta, i l’explosió ha afectat el pis de la segona planta.

Evacuacio-lexplosio-Tennis-Palamos-RadioPalamos_ARAIMA20140415_0220_5
Evacuació d’un dels ferits @RadioPalamos

A causa de la deflagració, ha cremat lleument el matalàs que hi havia a l’habitació, on s’hi han trobat ampolles de recàrrega d’encenedors, i s’han trencat els vidres d’alguna finestra del pis. No s’ha detectat danys estructurals a l’edifici. Com a mesura preventiva s’han desallotjat tots els veïns que, a hores, excepte els del pis afectat, ja han pogut tornar als seus domicilis.

00116042014
@blocpoliciacat 

Cal recordar que els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’explosió a les 18.12 hores d’aquesta tarda. Dels sis ferits, el crític i dos greus han estat traslladats amb helicòpters medicalitzats del SEM i la resta, dos greus i un de menys greu, amb ambulàncies. Tots, evacuats a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Fins al lloc del sinistre s’han desplaçat vuit dotacions dels Bombers, set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre ambulàncies i tres helicòpters medicalitzats del SEM i efectius de la Policia Local.