Exposició d’Antoni Miró pels 20 anys de vacances d’Ovidi Montllor a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’exposició “l’Ovidi Popular”, de l’artista alcoià i amic personal de l’Ovidi Montllor, Antoni Miró continua viatjant arreu dels Països Catalans i aquest agost ens ha arribat a la Garrotxa.

L’exposició parteix del treball que des de fa anys va començar a fer l’Antoni Miró per homenatjar, recordar i reivindicar la figura de l’artista d’Alcoi. D’aquí en surten un seguit d’obres gràfiques digitals sobre paper i llenç que mostren diferents expressions, actituds i representacions de l’Ovidi Montllor.

Antoni Miró va cedir la seva obra a la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans i a Som Països Catalans perquè formi part de la commemoració dels seus 20 anys de vacances durant el 2015.

Gran part de l’obra és troba des de principis de mes i fins el 26 d’agost a Can Tista, Sant Esteve d’en Bas (C/ Sant Esteve, 3). L’horari d’obertura és: de dilluns a divendres de les 16:00h a les 20:00h.
A partir del 27 d’agost l’exposició continuarà voltant, però sense deixar la comarca i la trobarem a la sala de plens de l’Ajuntament de Mieres fins el 30 d’agost (C/ del Curreró, 5). Els horaris són dijous 27 inauguració a les 19:30h, divendres 28 de 9 a 14 i de 17 a 19, dissabte 29 de 10 a 13 i de 17 a 19 i diumenge 30 de 10 a 13.

També podeu anar a gaudir de tres quadres de la mateixa exposició a La Granja del Cacau, Plaça Cinema Colon d’Olot.

Des de la Comissió Ovidi Montllor a la Garrotxa us animem a visitar aquesta magnifica obra de l’artista d’Alcoi per la seva qualitat i al mateix temps per els retrats tan expressius i que transmeten tant de l’artista, el cantant i el pallasso que era Ovidi Montllor.

VÍDEO RELACIONAT: 

Vídeo: L’Orfeó d’Olot s’emplena per escoltar a Ovidi
[vimeo url=”https://vimeo.com/131962270″ width=”560″ height=”315″]