Exposició de l’Escola Municipal d’Expressió a Can Trincheria

Comparteix-ho amb els teus amics:

Exposició de l’Escola Municipal d’Expressió a Can Trincheria

A partir d’aquest proper divendres 7 de maig, l’entrada de Can Trincheria acollirà una exposició d’algunes de les disciplines artístiques que s’imparteixen a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot.

CONTACTE és el títol de l’exposició i el tema que s’han proposat les cinc creadores com a vincle a tenir en compte per a realitzar les seves peces que es podran veure a la sala. La mostra és el resultat dels treballs fets per cinc de les professores de l’EME: l’Elena Güell de patchwork, la Gemma Ibars amb scrapbooking, la Carlota Rodríguez amb creacions tèxtils, la Mariona Piris amb joieria i la Ivet Bazaco amb ceràmica. Les autores han treballat a partir d’un mateix concepte però, cadascuna d’elles, de manera independent a partir de l’aplicació de la seva tècnica.

L’exposició, que es podrà veure fins al 13 de juny a Can Trincheria, vol ser una reflexió sobre la manera de viure el contacte social en l’actualitat, i així, les obres parlen de la manca i necessitat de contacte entre els éssers humans en aquests temps tant complicats.