Exposicions, xerrades, aparadors fantàstics i menús especials durant la setmana del MOT

Comparteix-ho amb els teus amics:

En relació amb el festival MOT s’han preparat a Olot diverses activitats complementàries. 

punt-de-llibre

Can Trincheria acull l’exposició “Què és la literatura fantàstica?”, amb plafons on s’explica en què consisteix aquest tipus de literatura, les seves característiques i peculiaritats i la seva diferència amb la ciència ficció.

A la Biblioteca Marià Vayreda s’hi pot veure una exposició de punts de llibre fantàstics fet pels alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió. I, en diferents espais del centre de la ciutat, s’hi han col·locat 10 fotografies de gran format creant una exposició conjunta que porta per nom “Paisatges literalment fantàstics”. Es tracta d’una exposició organitzada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya amb la col•laboració dels alumnes de l’Escola d’Art d’Olot.

També l’Escola d’Art ha creat els Aparadors fantàstics. Aparadors d’establiments de la ciutat mostraran interpretacions artístiques dels alumnes de l’Escola durant els dies del festival.

A més, diversos restaurants del centre oferiran Menús fantàstics coincidint amb el MOT (l’Esport, l’Orfeó, Can Xalegre, l’Europa, els Catòlics, el Mig, la Brasera, Self-Service la Garrotxa i el restaurant de la Rosa).