FASE 2: Quines mesures cal tenir en compte per anar a la piscina i a la platja?

Comparteix-ho amb els teus amics:

Preguntes i respostes sobre quines mesures cal tenir en compte per anar a la piscina i la platja?

Piscines

Es poden obrir les piscines?

Sí, poden obrir, però abans de l’obertura cal portar a terme una neteja i desinfecció generalitzada. Caldrà tenir especial cura dels espais tancats, com poden ser els vestidors i banys.

Quin aforament i condicions d’obertura cal complir?

L’aforament màxim permès és del 30% de la capacitat de la instal·lació, sempre que permeti assegurar la distància de 2 metres entre usuaris. En cas contrari, s’ha de reduir l’aforament fins aconseguir aquests 2 metres.

Caldrà establir un sistema de reserva per mitjà de cita prèvia i s’hauran d’organitzar torns.

Quins serveis no es poden fer servir o tenen l’ús restringit?

No es pot fer ús de les dutxes dels vestuaris ni de les fonts d’aigua. Els lavabos es poden fer servir amb una ocupació màxima d’1 persona, a excepció de persones que necessitin assistència. A més, els lavabos han de tenir sempre sabó i/o gels hidroalcohòlics.

Platges

Poden obrir les platges?

Sí, es pot anar a la platja per banyar-se, passejar i fer activitats esportives i d’esbarjo, sempre que es respecti la distància entre persones de 2 metres i fent un ús responsable d’acord amb les directrius establertes per les autoritats sanitàries.

Quins serveis puc fer servir a la platja?

Està permès l’ús de dutxes i rentapeus que estiguin a l’aire lliure, així com lavabos, vestidors i altres serveis públics similars. Cal tenir en compte que la seva ocupació màxima és d’1 persona, a excepció que aquesta persona necessiti assistència.

Existeix limitació d’accés a la platja?

Sí, l’ajuntament podrà establir limitacions d’accés, però aquest serà sempre gratuït. A més, també poden establir un temps de permanència màxim.

Com s’ha d’adaptar l’ús de la platja?

La zona d’estada dels usuaris i els seus objectes personals, tovalloles, etc. ha de garantir un perímetre de 2 metres amb la resta d’usuaris, a excepció dels usuaris que visquin junts.

Es poden contractar serveis com gandules, motos aquàtiques, hidropedals?

Sí, però s’hauran de netejar i desinfectar quan canviï d’usuari. En el cas dels negocis de motos aquàtiques, hidropedals i similars, caldrà complir els requeriments que per a la resta de comerç.

Poden obrir els xiringuitos o llocs de restauració?

Sí, i li aplicaran les condicions establertes per a la resta d’activitats de restauració.

CONSULTA TOTA LA DOCUMENTACIÓ AQUÍ

Comparteix-ho amb els teus amics: