FdT21 – DIMARTS 7 DE SETEMBRE

Comparteix-ho amb els teus amics:

Programació de les Festes del Tura 2021

ACTUALITZACIONS EN VERMELL

DIMARTS 7 DE SETEMBRE

CONCERT: Lali Begood

Plaça de braus – 11.30 h

Lali BeGood estrena El Jardí Secret un nou espectacle familiar i transversal que aconsegueix tocar a grans i petits amb temàtiques com la importància d’equivocar-se, la gestió de les emocions, l’aquí i l’ara, la grandesa de l’amor, l’excés de materialisme… sense oblidar els hits de sempre! Un concert altament ballable amb el multiestil com a bandera; anirem del funky al reggae, de l’ska al rock, del pop al dixieland i del folk a la música balcànica.

LA PRINCIPAL DE LA BISBAL

Parc Nou – 12.00 h i 16.30 h

La Principal de la Bisbal presenta en concert d’orquestra Un viatge musical, una proposta artística on hi conviuen les músiques més representatives d’arreu del món a través de la música lírica, les cançons de caire més popular, la sardana i la música instrumental. Un repertori variat que sens dubte reflecteix l’esperit del nostre país, així com la diversitat d’estètiques de la música d’arreu acompanyada de l’orquestra de vent i unes fantàstiques veus solistes.

6è CAMPIONAT POPULAR D’ESCACS DE FESTES DEL TURA

Firal – 17.00 h

La participació és gratuïta i oberta a tothom excepte federats de més de 1750 punts d’ELO Català. Animeu-vos, grans i petits!

CONCERT: Agnès Algueró i Jessica Mellado

Plaça de braus – 17.00 h

Agnès Algueró – La cantautora Agnès Algueró presenta el seu primer disc Bosc Endins, creat i gravat a Batet de la Serra, amb el productor Dani Lòpez. En el concert de presentació el pop rural condueix la base de tot el repertori amb lletres que ens parlen d’amor, de naturalesa, de mons imaginaris i de la cruesa de l’ésser humà. Les cançons, composades principalment per veu i guitarra, aquest cop es podran escoltar acompanyades per una banda de diversos músics que ajudaran a enlairar aquest primer treball.

Jessica Mellado – Jessica Mellado torna amb Desordenado, el seu tercer disc, on es constata l’evolució de la cantant olotina fruit del treball dels darrers anys. Fidel al seu estil, els nous temes ens traslladen a un univers de vivències i emocions, en un disc on el seu talent musical s’ha vist enriquit amb la producció de Jordi Cristau.  En aquesta ocasió, l’artista oferirà un concert en format banda. Una ocasió immillorable per tornar a gaudir del seu directe fresc i dinàmic i d’aquest nou treball.

ROSARI I MISSA

Santuari del Tura – 18.30 h

SEGUICI

Plaça Major – 20.00 h i 21.00 h

El seguici popular s’adapta i es reestrena en un format sense cercavila que intentarà fer brillar al màxim les peces de la faràndula històrica del centre i les entitats de cultura popular de la ciutat. Tots ells han estat col·laborant per rearranjar la coreografia i la posada en escena, sota la direcció d’Àlvar Borrell, i faran el seu lluïment al so de la nova Orquestra Tradicional del Tura, creada especialment per a l’ocasió i que es presenta en primícia sota la batuta de Dani López.

CONCERT: Paula Grande i Anna Ferrer

Plaça de braus – 22.00 h

La cuina i les feines de la llar; la religió, l’església i la fe cristiana; la vida íntima i la sexualitat; la maternitat i les cures… Durant els dos últims segles, els rols de les dones s’han concentrat en àmbits socials i culturals determinats, alguns clarament definits i d’altres totalment infranquejables. Paula Grande i Anna Ferrer presenten Vega, el segon volum de la col·lecció Càntut, que pretén donar visibilitat i veu a les mares, filles, nenes i joves de generacions passades.

CONCERT: Suu

Parc Nou – 22.30 h

La Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades i que ha sabut demostrar la seva versatilitat, adaptant-se a les circumstàncies sanitàries i socials essent capaç d’oferir formats i repertoris que l’han convertida en una de les artistes que més ha tocat en plena crisi del coronavirus. Després de publicar el seu disc Ventura i fer-lo girar pels festivals i recintes més importants del país, arriba a Olot amb la seva veu dolça i embolcallada del so de l’ukelele.

Consulta tota la programació de les Festes del Tura 2021

DISSABTE 4 DE SETEMBRE

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE

DILLUNS 6 DE SETEMBRE

DIMARTS 7 DE SETEMBRE

DIMECRES 8 DE SETEMBRE

INFORMACIONS D’INTERÈS

RESERVA D’ENTRADES

ACTIVITATS PARAL·LELES

MESURES DE PREVENCIÓ CONTRA LA COVID-19