L’obra de teatre, Fedra es trasllada al 3 de maig

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb motiu del dos de tres dies per la tragèdia als Alps l’espectacle Fedra, previst pel dijous 26 de març, es trasllada al diumenge 3 de maig, a les 19 h. Si la nova data us va bé i podeu assistir a la representació no cal fer res, l’entrada que teniu serà vàlida per la funció del 3 de maig.

En el cas que de no poder-hi assistir teniu fins al 16 d’abril per comunicar-nos-ho i us tornarem els diners.

QUÈ CAL FER PER RETORNAR L’ENTRADA I DEMANAR LA DEVOLUCIÓ DELS DINERS?

– Si la vau comprar per Internet, cal que ens ho comuniqueu a través del correu teatre@olot.cat indicant-nos el vostre nom, un número de telèfon i els últims 4 dígits de la targeta de crèdit amb la qual vau fer al pagament. Us abonarem l’import de les entrades a la mateixa targeta.

– Si la vau comprar a les taquilles del Teatre o de Can Trincheria, heu de venir presencialment a qualsevol dels dos llocs amb les entrades i us abonarem l’import. ÉS MOLT IMPORTANT QUE PORTEU LES ENTRADES!

A partir del 20 d’abril, es posaran a la venda les localitats que encara hi havia disponibles així com les corresponents a les entrades retornades.

Fedra, enamorada del seu fillastre Hipòlit, no escolta el que li dicta la raó i, encegada per la passió, li confessa el seu amor. Hipòlit la refusa i Fedra, ferida pel rebuig, es torna a deixar emportar per un arravatament i calumnia en públic el seu fillastre.

20140323.Fedra

Sergi Belbel dirigeix aquesta destacada obra del classicisme francès que, en paraules del mateix director: “retrata el desig femení, l’amor no correspost, la pulsió sexual soterrada i exorbitant, el sentiment de culpa, de l’autodestrucció, de la vulnerabilitat i dels perills de la passió, de la complexitat de les relacions familiars i dels tabús de la nostra societat”. L’obra està escrita i interpretada a través de versos alexandrins, simples, entenedor, directes i plens de força i teatralitat, amb Emma Vilarassau assumint el repte de donar vida a un dels personatges femenins més importants del teatre de tots els temps.

Comparteix-ho amb els teus amics: