Felip Puig inaugura les obres de millora dels accessos a Can Jordi de Riudellots de la Selva

Comparteix-ho amb els teus amics:

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya Felip Puig, ha inaugurat aquesta dijous a la tarda les obres de millora dels accessos a la Urbanització Can Jordi i el polígon industrial de Riudellots de la Selva. L’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, i el president de l’Associació de Propietaris del polígon industrial de Riudellots de la Selva (APRS), Narcís Xifra han valorat molt positivament aquesta actuació que ha suposat una inversió de 135.169,10 euros, dels quals 60.000 han estat subvencionats pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya.

14261819456

Les obres han consistit principalment en l’asfaltatge de la zona d’aparcaments, l’enjardinament de l’esplanada i la millora i ampliació de l’enllumenat públic des del sector residencial Can Jordi fins a la rotonda d’accés de l’autovia A2. Tot plegat ha suposat una millora i dignificació d’aquest espai que dóna accés al sector residencial Can Jordi i al Polígon industrial de Riudellots de la Selva.

Durant l’acte s’ha volgut posar en valor les darreres actuacions realitzades al Polígon industrial com el recent desplegament de la fibra òptica, la instal·lació d’un directori d’empreses, l’asfaltatge de diversos carrers així com la millora de la senyalització amb un sistema de colors per zones. Tot plegat amb la voluntat de potenciar i consolidar l’Àrea Empresarial de Riudellots de la Selva com a un dels polígons més ben comunicats i competitius de les comarques gironines.

Ajuntament de Riudellots de la Selva