Fem balanç de la reobertura post confinament de la llar d’infants Els Gínjols

Comparteix-ho amb els teus amics:

Fem balanç de la reobertura post confinament de la llar d’infants Els Gínjols

Llar d’infants Els Gínjols – Amb l’entrada a la fase 2 a principis de juny, la llar d’infants municipal Els Gínjols reobria les seves portes seguint les recomanacions de prevenció de contagi per la Covid-19.

Ara que ja han passat dos mesos hem volgut parlar amb la directora del centre, la Júlia Soler, perquè ens faci balanç de com han viscut famílies i educadores aquesta insòlita experiència.

En general, la valoració que en fa és molt positiva perquè des de bon començament existia la voluntat per part de tots d’emprendre la nova normalitat amb ganes i il·lusió.

És cert que els primers dies van ser d’adaptació per part de tots, perquè calia acostumar-se als protocols de seguretat i higiene però el procés adaptatiu va ser ràpid.

“Vam començar amb ràtios molt baixes”, explica “que eren les que venien marcades pel departament”, però per sort les han anat ampliant fins a poder tenir les ràtios normals de les llars d’infants.

La part positiva va ser que al tenir menys infants, va permetre una atenció molt individualitzada en un moment especialment delicat com era la tornada a la normalitat.

El fet que aquest any no es pogués fer jornada de portes obertes va propiciar l’elaboració d’un vídeo que podeu veure fent clic aquí, on es mostren els espais i algunes activitats que es duen a terme a llar i un missatge de les educadores.

En aquests moments ja s’estan preparant pel nou curs que, si tot va bé, començarà al setembre.