Fina Puigdevall de Les Cols d’Olot rep el Premi Nacional de Gastronomia 2019

Des de 1990 el de restaurant de Fina Puigdevall té dues estrelles Michelin

Foto: Fina Puigdevall – @les_cols

La propietària del restaurant Les Cols d’Olot, Fina Puigdevall a estat guardonada amb el Premi Nacional de Gastronomia 2019 de la mà de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. Puigdevall va iniciar el restaurant el 1990 i es va fer un lloc com un dels millor restaurant de la demarcació de Girona amb dues estrelles Michelin.

La primera estrella Michelin la va rebre en el 2005 i poc després en 2010 va rebre la segona, distinció que encara conserva en l’actualitat. L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició per atorgar la distinció s’ha valorat la contribució de la gastronomia per tot el territori. L’Acadèmia lliurarà el guardó el proper mes de març de 2019.