Finalitza el casal de joves de l’IDEAL – OFICINA JOVE DE LA GARROTXA

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat divendres, dia 22 de juliol, el Casal de Joves de l’IDEAL va despedir-se fins l’estiu vinent.

Aquest any, de la mateixa manera que la resta d’activitats per a joves de la campanya d’Estiu Riu i Activa l’Estiu, es va penjar el cartell de complet.

L’Èxit del Casal de Joves de l’IDEAL-OJG rau en que són els propis joves que decideixen les activitats que hi volen realitzar, sempre amb el suport i atenció d’un equip de monitors de lleure que, gestionen i acompanyen les seves demandes per tal de poder-les dur a la pràctica.

Els i les joves valoren molt positivament aquesta manera de treballar. Aprenen a gestionar les seves preferències i també a cedir davant de les dels altres perquè tothom pugui dir la seva. Sota el paraïgues de la corresponsabilitat, la convivència i la participació, els i les joves segueixen creixent afiançant també des del lleure valors per esdevenir persones actives, autònomes i responsables.

Des de l’equip educatiu de l’IDEAL, volem agraïr a tots els i les joves, que han participat al Casal de Joves, la seva implicació i la seva participació i els animem a seguir participant de les activitats que organitza l’IDEAL-OJG durant tot el curs escolar.

IMG_20160708_083330

IMG-20160708-WA0001