Fira del Consum aquest dissabte a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dissabte 6 d’abril a la la Plaça Mercat d’Olot, de 10 h a 14 h, tindrà lloc la Fira del Consum

La Fira del Consum la promocionen cinc entitats: Núria Social, CDR Olot, ANC, Òmnium i ADL Garrotxa, totes elles olotines. El propòsit és posar a l’abast de la ciutadania tota sèrie d’empreses i cooperatives que ofereixen productes bàsics com poden ser el servei de llum, la telefonia, bancs, assegurances, mobilitat i cooperatives d’aliments ubicades a Catalunya.

Els organitzadors consideren que comprant productes fets a Catalunya i en botigues de proximitat (botigues de barri, supermercats amb seu social a Catalunya i el mercat setmanal) s’actua ecologicament, ja que s’utilitza poc transport i poca emissió de CO2.

Comprar en empreses multinacionals i a les grans cooperatives del IBEX 35 aporten molt poc al territori, s’ha de comprar a empreses catalanes perquè la meitat de l’IVA que es genera retorna a Catalunya (teòricament) i creen lloc de treball a casa nostra.

A la mateixa Fira, també es faran xarrades per a aprofundir sobre com estàs la nostra economia i sobretot com podem ajudar-la a ser més competitiva.

Els organitzadors et conviden a portar els vostres rebuts, DNI, número de compte bancari i canviar de companya com molta gent a fet ja, per estalviar diners i enriquir el país.

Aquesta Fira es tornarà a fer el dissabte 4 de maig.

Comparteix-ho amb els teus amics: