Vídeo: Fira Orígens tanca la quarta edició repetint èxit

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge la fira tanca les portes d’una excel·lent quarta edició. Organització i promotors en fan una excel·lent valoració ja que el nombre de visitants és molt similar al de la passada edició –a falta del recompte definitiu, a les 18h havien per Orígens unes 8.000 persones-. Cal destacar un notable increment de visitants durant tot el diumenge registrant fins i tot llargues cues a l’entrada del recinte durant el matí. Pel que fa als tiquets de tast, la xifra també ha estat molt similar a l’edició del 2014 –dues hores abans de tancar portes se n’havien venut un total de 43.300-.

Vídeo: 4a Fira Orígens d’Olot 2015

https://vimeo.com/146562824

Els 90 productors presents a la fira han mostrat una gran satisfacció destacant que han pogut fer més contactes comercials que en cap altra edició gràcies a la visita d’un públic professional que assisteix a la fira per descobrir nous productes. A més, també han destacat que el volum de negoci ha estat més alt que el del 2014. La despesa mitjana del visitant ha estat de 35€.

La novetat d’enguany, l’espai de cervesa artesana, ha despertat un gran interès entre els visitants que han pogut tastar entre 6 varietats de cerveses. Durant el cap de setmana s’han fet un total de 9 sessions de cuina, 8 degustacions guiades a l’Aula de Tast i 8 tallers per als més petits.

Més enllà del recinte, firal Orígens també s’ha viscut intensament a la ciutat. Des de dijous la capital de la Garrotxa ha organitzat nombroses diverses activitats que han comptat amb una gran afluència de públic.

En referència a la procedència dels visitants, cal destacar, a banda dels garrotxins, l’elevat nombre de persones de les comarques properes com Osona i també de l’àrea metropolitana de Barcelona i del sud de França que s’han acostat fins a Olot per conèixer la ciutat i viure de primera mà l’experiència de la Fira Orígens.

El programa d’activitats d’aquest diumenge ha comptat amb les sessions de Víctor Gómez, de VidrA, Dani Lechuga, de Caldeni, Albert Ortíz, d’Axol, Jordi Juncà, de Ca l’Enric i David García, del Restaurant [To+] i el guanyador de Top Chef 2 a l’Aula de Cuina. A l’Aula de Tast hi ha hagut degustacions de productes i els més petits han gaudit amb tallers especialment pensats per a ells a l’Aula dels Nens.