Formalitzat l’acord per jugar els partits de la Liga Adelante a Palamós

Comparteix-ho amb els teus amics:

La sala de premsa de l’Ajuntament de Palamós ha acollit aquest migdia l’acte de presentació de l’acord a quatre banda entre el Palamós CF, la UE Llagostera i els respectius ajuntaments de les dues localitats per tal de fer servir el Municipal de Palamós per la disputa dels partits de la LFP del Llagostera a la Liga Adelante.

AcPala_1

Davant una nombrosa presència de mitjans de comunicació i, fins i tot, d’expresidents del Palamós, l’acte va reunir a la taula de ponents la presidenta del club, Isabel Tarragó, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, el president del Palamós, Joan Pau Pérez, l’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés i el regidor d’esports de l’ajuntament palamosí, Joan Curto.

En les intervencions, Isabel Tarragó ha destacat que “venim a Palamós amb una il·lusió especial. Ens han acollit des del primer moment amb els braços oberts. Crec que al camp no li faran falta unes actuacions immediates urgents pel que fa a torns i seients. Adequarem un vestidor i una petita oficina a l’estadi pel Llagostera on ara hi ha una sala de material. També farem una sala de control antidopatge. Hem arribat a un acord amb el Palamós pel qual el Llagostera pagarà una petita quantitat per explotar els serveis de bar i la publicitat estàtica i dinàmica en diferents suports”. En aquests termes, l’alcaldessa de Palamós -que prèviament a l’acte s’ha reunit amb el teixit empresarial palamosí per explicar l’impacte turístic de l’acord- ha destacat que “l’acord beneficiarà totes les parts i no costarà res als ciutadans de Palamós”.

Per la seva banda, Fermí Santamaria, alcalde de Llagostera, s’ha mostrat “molt agraït a Palamós per acollir l’equip que ha donat moltes alegries a la població. Farem acords i paquets turístics entre les dues poblacions per potenciar la marca Llagostera-Palamós-Costa Brava”. En aquest sentit, el president del Palamós, Joan Pau Pérez, ha manifestat estar content “amb la presència del Llagostera al nostre estadi. Cada club actuarà per lliure i no crec que resti impacte al propi Palamós. Tot el contrari. Això donarà un impuls al futbol professional, que torna 19 anys després a Palamós, just quan l’estadi celebra 25 anys de la seva inauguració”. Finalment, el regidor d’esports de la localitat, Joan Curto, ha destacat que “des del primer moment hem donat totes les facilitats al Llagostera per venir a Palamós”.