FOTOS: Centenars de joves es reuneixen a Tortella per fer “botellons”

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Tortellà i els seus veïns denuncien que centenars de joves es reuneixen al poble per fer els coneguts “botellons“.

L’últim episodi va passar la nit de dissabte on més de 150 joves es varen concentrar a les proximitats del cementiri municipal.

Ajunt. Tortellà – Aquesta passada nit (dissabte 19 de setembre), novament, va tenir lloc una festa irregular a les proximitats del cementiri municipal. Un nombre elevat de persones es van concentrar, no fent cas de les restriccions de seguretat, ocasionant molèsties públiques i perills no desitjats, ja que molts dels assistents feien ús de vehicles privats.

Cal demanar responsabilitat ciutadana, a tots els qui organitzen, col·laboren i hi participen, però també a les famílies que tenen fills menors que en formen part. Avui veiem el resultat d’aquesta trobada: restes d’alcohol, gots de plàstic i ampolles de vidre aixafades contra la calçada, a més del possible focus de contagis que en podria haver resultat. Els mossos d’esquadra estan fent la seva feina per tal de garantir la seguretat i evitar riscos.

Desitgem que a les properes hores desapareixien les restes d’aquest desafortunat incident, fent mostra del civisme que demanem.

Galeria de fotos de @JandeSantJoan

Imagen

Imagen

Imagen