FOTOS: La pandèmia no atura la Cavalcada Reial a Olot, i il·lusiona els més petits

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els trons del Firal Petit han tornar a ser aquest any el final del recorregut de la Cavalcada de Reis. Després que l’any passat, i causa de les mesures COVID, Ses Majestats i la resta de la comitiva es van instal.lar al Parc Nou, en aquesta ocasió han pogut recuperar el seu tradicional recorregut pel centre de la ciutat, d’acord amb les mesures de contenció de la COVID.

A 2/4 de 7h de la tarda han sortit de la Plaça Clarà i han enfilat pel carrer Mulleras, Serra Ginesta i carrer Major fins arribar al Firal on han fet a peu els últims metres fins arribar als trons. Al Firal Petit, els ha saludat el president dels Catòlics Marià Clavell i l’Alcalde Pep Berga que els ha entregat la clau de la ciutat perquè aquesta nit puguin entrar a totes les cases d’Olot. A continuació, els infants amb les seves famílies han pogut saludar Melcior, Gaspar i Baltasar.

300 patges han acompanyat els Reis a la Cavalcada que ha tingut, com a novetat, la nova carrossa del Carboner, després que els darrers anys ho fessin els cuiners i els tres reis d’Orient.

Com cada any, la comitiva reial portava alguna sorpresa. Aquesta vegada era el Carboner qui estrena carrossa, després que els darrers anys ho fessin els cuiners i els tres reis d’Orient.

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

Info i fotos: Ajunt. Olot