FOTOS: Prop d’un miler de persones a Olot se solidaritzen en memòria de les víctimes de Barcelona

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot i la resta de consistoris de la comarca va convocar avui a les 12 del migdia una concentració en solidaritat a les victimes del desgraciat atemptat d’ahir a la Rambla de Barcelona. Prop d’un miler de persones varen expresar el seu condol durant 5 minuts i escoltar el manifest de les autoritats. Veure manifest aquí.

Altres poblacions de la comarca:

Com hem comptabilitzat el nombre de persones de la manifestació?

En haver-hi molta diferència en el nombre d’assistents a la manifestació davant de l’ajuntament d’Olot segons diversos mitjans. Explicarem com elgarrotxi.cat ha fet els seus càlculs.

A falta de fotografies aèries es fa una estimació calculant els metres quadrats aproximats de l’espai ocupat per la gent i multiplicar-lo per l’estàndard d’aquestes classes de mesures que va entre 2 a 4 persones per metre quadrat, segons la densitat d’aquesta. Agafa’n una foto de Google Maps i senyalant els punts de referència de fotografies de la manifestació es pot obtenir un espai en metres quadrats bastant aproximat, a 2,5 persones per metre quadrat, ens dóna una quantitat d’unes 1.000 persones concentrades davant de l’Ajuntament d’Olot aquest dijous.