FOTOS: Una festa del Roser de les Preses entranyable i participativa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una festa del Roser de les Preses entranyable i participativa

Aquest passat cap de setmana hem celebrat la Festa del Roser. A causa de la pandèmia hem realitzat moltes activitats a l’aire lliure. Dissabte al matí amb l’Associació de Jubilats i pensionistes de les Preses es va organitzar el campionat de petanca. Va ser un campionat molt festiu amb equips de persones joves i grans. Hi van haver vint-i- quatre inscrits i els guanyadors van ser: el primer classificat en Jep Pagès, la segona classificada Teresa Sabater i la tercera classificada la Margarita Vilarasa.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/petanca.jpg

El mateix matí  es va realitzar l’hora del conte. En aquesta ocasió va ser una hora del conte i taller que va anar a càrrec de la companyia la Sal d’Olot. Ens van oferir ” el secret de l’esquirol”.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/hora-del-conte-1.jpg

A la tarda, es va organitzar un nou campionat de petanca però aquesta vegada dirigit els més petits del poble. Va ser un campionat divertit on tots els participants van obtenir un obsequi.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/Petanca-PETITS.jpg

A la tarda es va organitzar un campionat de frontó. Hi van haver 11 parelles ( 22 participants). Els resultats final del campionat van ser: El primer lloc el va aconseguir la parella formada per Albert Delos i Albert Carbonell, en segona posició es van classificar la parella formada per Xevi Comas i Jordi Muntada i en tercer lloc la parella Marc Verdaguer i Jordi Llach. En quarta posició es va classificar la parella formada per l’Àngels Riera i la Laura Coromina.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/tenis-fronto.jpg

Al vespre, es va oferir teatre que va anar a càrrec de la companyia els Catòlics d’Olot amb l’obra Crèdit. Es va riure de valent i va ser molt aplaudida.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/teatre.jpg

El diumenge el matí es va fer el passant dels gegants de les Preses pels principals carrers del poble i tot seguit van ballar a la plaça Major. Tot seguit es va oferir e que a càrrec de la cobla Osona.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/gegants-1.jpg

A la tarda, petits i grans van poder gaudir de l’espectacle que ens van oferir la companyia el que em queda de teatre amb l’obra ” Antipasti”.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/infantil.jpg

Tot seguit es va fer l’entrega de premis del concurs de cartells i el concurs literari de relats curts.

Guanyadors del concurs de cartells:

El primer premi va recaure per l’Anna Maria Gomez Perez la guanyadora ha obtingut un premi de 200€ en material cultural a triar i portada del programa de la Gala de les Preses 2021.

El segon premi l’ha obtingut la Iris Danés Presta, la guanyadora ha obtingut un premi de 100€ en material cultural a triar i portada del programa de la festa del Roser 2022.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/iris.jpg

Guanyadors del concurs literari de relats curts:

Categoria A: Júlia Reixach amb el relat la sirena diferent

Categoria B: Pep Sala amb el relat el calabutí diferent.

Categoria C: Ahmed Abarkane amb el relat la nena que no podia dir si us plau ni gràcies.

Categoria D: Jana Calm amb el relat el meu suport emocional.

Categoria E: Martí Puigdemont amb el relat el confinament en els ulls d’una mosca.

Categoria F: Neus Verdaguer amb el relat final de curs.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/concurs-literari.jpg

Es van finalitzar els actes de la festa del Roser amb la presentació del llibre “sota un cirerer” dels autors Anna M. Vila i Josep Maria Cros. Al llarg de la presentació, la Carrie Dorca en va llegir alguns fragments.

http://www.lespreses.cat/media/sites/209/presentacio-llibre-1.jpg

Al llarg de la festa del Roser també es van poder gaudir dels diferents partits de futbol que es van jugar en el camp municipal d’esport de les Preses i el camp municipal d’esports de Bosc de Tosca.

Info i fotos: Ajunt. Les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics: