Frustra des de Bèlgica un robatori al seu pis de Platja d’Aro

Comparteix-ho amb els teus amics:

El detingut és un home de 58 anys i veí de Barcelona a qui han imputat un altre robatori amb força en un pis proper

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Platja d’Aro han detingut un home de 58 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força. Els fets van passar el 4 de febrer cap a quarts d’onze de la nit. La Policia Local va rebre un avís d’un home que es trobava a Bèlgica i que estava veient com robaven a la seva segona residència de Platja d’Aro gràcies a les càmeres de seguretat. Quan els agents van anar fins al lloc, van sentir sorolls i van veure llums intermitents en una de les terrasses d’un altre habitatge proper. Van enxampar el lladre dins una habitació. Tenia una bossa a punt per emportar-se amb dues alicates, guants, dos carregadors elèctrics i altres objectes. Després van comprovar el pis del resident de Bèlgica que els havia avisat i van descobrir que també hi havia robat. En ambdós indrets havia escalat per la terrassa.

Estar a Bèlgica i descobrir que t’estan robant a la segona residència que tens a Platja d’Aro en el mateix moment en què està passant. Això és el que li va succeir a un home resident a aquest país que va alertar a la policia el 4 de febrer passat. Eren quarts d’onze de la nit quan els va trucar per dir-los que estava veient el lladre a través de les càmeres de seguretat que tenia instal·lades al seu pis del Baix Empordà.

Una patrulla de mossos acompanyada d’una altra d’agents de la Policia Local va desplaçar-se fins al lloc. Es disposaven a comprovar el pis del resident a Bèlgica però van sentir uns sorolls i van veure llums intermitents en una de les terrasses d’un altre habitatge proper. Quan van entrar a l’apartament, la policia va trobar restes d’aliments a la taula del menjador i el lladre, amagat en una habitació. També van localitzar una bossa a punt per emportar-se amb dues alicates, un parell de guants, una llanterna, un DVD, dos carregadors elèctrics, entre altres objectes. L’home havia entrat per la terrassa escalant.

Seguidament, van visitar l’apartament de la persona que els havia avisat del robatori i van comprovar que també hi havia robat accedint per la terrassa.

Els agents van identificar el lladre i van detenir-lo com a presumpte autor dels dos robatoris amb força. Els detingut, que no tenia antecedents, té 58 anys, nacionalitat algeriana i és veí de Barcelona. Va passar el 6 de febrer passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.