Gala de final de temporada del Club Natació Castellfollit

Comparteix-ho amb els teus amics:

El C.N. Castellfollit va organitzar aquest passat diumenge 18 d’octubre el tradicional “Dinar-Gala” per celebrar el final de la temporada 2014/2015.

IMG-20151018-WA0003

Una temporada històrica, tal com deia en el seu parlament el President del Club Pere Vilà. Històrica per què s’ha aconseguit el doblet , Campions de la “Copa Pirineus” i de la Challenge “David Moner”.

En aquest important acte de Club, es varen reunir a la piscina de Castellfollit de la Roca un centenar de persones entre nedadors i nedadores, pares, familiars, amics i socis.

Després d’un excel·lent dinar es va procedir a l’entrega d’un trofeu a tots els nedadors i nedadores que enguany han defensat els colors del Club arreu. També es varen repartir els diplomes acreditatius als nedadors i nedadores que durant la temporada han superat algun rècord de Club. I es varen fer entrega també dels trofeus als nedadors més destacats de la temporada.

Els premiats varen ser:
Trofeu baixada de minut en 100 m. Lliures , en categoria masculina, per Genís Grau.
Trofeu baixada de minut deu segons en 100 m. Lliures, en categoria femenina per la Laura Nieto.
Trofeu “XXX Memorial Vilà de Santiago” per Bibiana Vinyoles.
Trofeu President per Clàudia Oliveras.

També varen recollir el seu reconeixement l’equip tècnic del Club encapçalat per en Sergi Vivet, Núria Vilà, Albert Espigulé, Adrià Surribas i l’Anna Coma. En els parlaments el President del C.N.C. Pere Vilà va destacar que “rés d’aquests èxits serien possibles si al darrere no hi hagués un bon equip humà. Un equip format a part dels esportistes i tècnics, per pares i mares, membres de la junta i socis. Son part important per tal que la nostra entitat bategi i pugui anar endavant”.

Per tancar l’acte l’alcalde Miquel Reverter va felicitar i animar al C.N. Castellfollit a seguir amb aquesta gran tasca esportiva i social. I que a vegades, fruit al treball constant i ben fet, es poden assolir projectes molt ambiciosos.