Garrotxa pel Sí organitza un acte en suport al sí al referèndum a Can Trona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimecres la plataforma Garrotxa pel Sí ha presentat l’acte en suport al sí al referèndum que es celebrarà dissabte a Can Trona.

Entitats i partits polítics s’han coordinat per organitzar aquest esdeveniment, que ha comptat amb especial suport de partits i entitats en favor del referèndum de la Vall d’en Bas. L’acte és a favor de la participació i el vot afirmatiu el proper 1 d’octubre i comptarà amb un representant de cada partit i entitat de la plataforma que explicaran els motius per participar i votar sí.

Entre els participants, intervindran Núria Torres, presidenta d’Òmnium Cultural de la Garrotxa, Narcís Capdevila, membre del secretariat de l’ANC i Jaume López, professor de teoria política de la UPF i membre de Reinicia Catalunya, que representarà Estelada 2014. Pel que fa als representants dels partits, hi participaran Lluís Guinó, alcalde de Besalú i vicepresident del Parlament de Catalunya, Jordi Martí, senador d’ERC per Girona, Assumpció Laïlla, diputada de Demòcrates de Catalunya i Ricard Torné, membre del Secretariat Nacional de la CUP.

L’acte se celebrarà el proper dissabte, 2 de setembre, a les 12 del migdia a Can Trona. Finalitzarà amb la interpretació d’havaneres a càrrec del grup Sifasol i vermut i pica-pica per als assistents.