GAS GAS MOTOS I OSSA es fusionen

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les empreses catalanes, Gas Gas i Ossa es fusionen per generar sinergies industrials i comercials i desenvolupar nous productes.

Fruit d’aquesta fusió, Gas Gas assumirà la producció d’Ossa a la seva fàbrica de Salt, des d’on es distribuiran els actuals models de les dues marques de Girona. Gas Gas i Ossa compartiran recursos financers, tecnològics i humans però les dues marques mantindran els actuals llocs de treball, els seus noms i operaran en xarxes comercials independents per consolidar el lideratge en el mercat de trial a curt termini.

moto

A partir d’aquest acord i reforçant la seva posició en el sector offroad, tant amb moto de trial com enduro i ral · li raid, Gas Gas té intenció de rellançar la històrica marca Ossa, no només en trial sinó amb una motocicleta de carrer que podria estar en el mercat en els pròxims tres anys.

Actualment Gas Gas produeix prop de 9.000 motos anuals i exporta a 53 països de tot el món, generant 500 llocs de treball entre directes i indirectes a Catalunya. El 95% de la facturació ve de l’exportació de motocicletes de trial, enduro i raids amb un total 26 models en el seu portfoli i amb presència en els campionats del món de totes les disciplines. Després de renéixer de Ossa el 2009, tres dècades després del seu tancament, actualment produeix 800 motos de trial amb tecnologia dos temps i exporta principalment a mercats europeus consolidats.

RAMON PONT, director general de Gas Gas
“En un món tan globalitzat amb empreses multinacionals, hem decidit unir les nostres empreses per poder afrontar des de Catalunya les exigències d’un mercat tan competitiu. Tenim la gent, el coneixement i les infraestructures per poder tenir un discurs propi en el món de la moto. Crec que no podem abandonar aquest llegat històric i hem d’assumir la responsabilitat de tornar a situar aquesta indústria en el lloc que li correspon. “

JOAN GURT, director general d’Ossa
“Hem deixat part els egos per crear un projecte des de Catalunya que ens permeti rellançar-nos a tots els nivells, tant de producció com de mercat. Hem de seguir potenciant el talent des de la base i és per això que era millor estar junts que separats. Amb aquesta unió seguirem avançant i protegint la indústria de casa. “