Gemma Soy (vicepresidenta del CN OLOT) nominada als 4t Premis a la Dona Dirigent Esportiva de la UFEC

Gemma Soy, vicepresidenta del CNO
Comparteix-ho amb els teus amics:

La vicepresidenta del CN OLOT Gemma Soy, nominada candidata del 4t Premi a la Dona Dirigent Esportiva organitzat per la UFEC. Gemma Soy fou nomenada el passat 19 de juny (junt amb 14 candidatures més) candidata al 4t Premi a la dona Dirigent Esportiva que promou la UFEC amb el suport de la Generalitat de Catalunya. La guanyadora d’aquesta edició ha estat Maria José Bilbao, directiva dedicada a la natació sincronitzada.

Gemma Soy, vicepresidenta del CNO
Gemma Soy, vicepresidenta del CNO

Aquest premi vol distingir la trajectòria d’una dona dirigent que hagi destacat per la seva activitat en el foment i la difusió de l’esport, i que hagi ocupat o estigui ocupant un càrrec directiu en una federació esportiva catalana, en un club o en una secció federada.

El jurat del 4t Premi a la Dona Dirigent Esportiva ha estat format per 12 persones membres de diferents institucions vinculades al món de l’esport. L’encara president de la UFEC, David Moner; el seu substitut, Gerard Esteva, i el director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Amador, han estat algunes de les personalitats assistents a l’acte de deliberació. La Secretaria General de l’Esport dóna suport a aquesta iniciativa en el marc dels plans d’actuació previstos en el Programa Dones i Esports 2014-2016, que té com a un dels objectius bàsics potenciar el lideratge femení en l’àmbit de l’esport fent que les dones assoleixin una major representació en lloc de decisió, direcció, gestió i planificació per tal d’eliminar desigualtats entre els dos sexes.

El lliurament del guardó, així com el reconeixement a totes les nominades, es realitzarà el proper dimarts 1 de juliol en un acte que tindrà lloc al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

Les altres nominades han estat Carme Adell (piragüisme), Esther Algueró (hípica), Cristina Clota (patinatge), Yolanda Españó (rugbi), Anna Fillat (esport adaptat), Ángeles Gallego (poliesportiu), Salut González (voleibol), Cristina Guzmán (handbol), Maria José Montilla (esport adaptat), Anna Pujol (vela), Luretu Recasens (patinatge), Margarita Suárez (piragüisme) i Núria Vilarrubla (piragüisme).