Gerard Casas, alumne de l’Institut La Garrotxa guanyador del II Concurs d’emprenedoria de Formació Profesional de les comarques Gironines

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’alumne Gerard Casas de l’Institut La Garrotxa, amb el projecte “Cria i elaboració de carn de porc a la Ramaderia Casas S.C.P ” va ser el guanyador, en la categoria de Cicles Formatius de Grau Mig, del II Concurs d’emprenedoria de Formació Profesional de les comarques Gironines, organitzat pel Departament d’Ensenyament conjuntament amb les principals entitats empresarials de Girona : PIMEC, FOEG i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació. 

2014-01-17 Premi emprenadoris

El treball consisteix en un estudi molt detallat per l’ampliació d’una explotació agraria ja existen, aquest estudi actualment s’esta fent realitat. El treball va ser valorat públicament en el decurs de l’acte de lliurament.

El premi , que consistia en un IPAD, es va entregar el passat divendres dia 17 en un acte celebrat a Girona amb la presència de la Consellera d’Ensenyament, Sra. Irene Rigau, així com els representants de les entitats empresarials i de la Direcció General de Formació Profesional. Al mateix acte es va lliurar el premi en modalitat de Grau Superior, que en aquest cas, va ser per un grup d’alumnes de l’Institut de Santa Coloma de Farners.