Girona tornarà a vibrar amb el Rally Costa Brava els propers dies 13 i 14 de març

Comparteix-ho amb els teus amics:

Girona acollirà de nou, per quart any consecutiu, el Rally Costa Brava, que aquest 2015 arriba a la 63a edició. La prova, que obre el Campionat d’Europa FIA de Rallys Històrics, es disputarà els propers 13 i 14 de març. D’aquesta manera, el ral·li torna als seus orígens, els de l’època daurada dels ral·lis, quan el Costa Brava, el més antic de l’Estat espanyol, era la primera prova realment important del circuit europeu de l’especialitat.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7kCmkhTGubs” width=”560″ height=”315″]

“Durant uns dies Girona es convertirà en la capital del motor. Ens agrada molt que una icona com el ral·li tingui la nostra ciutat com a seu i que aquest any, a més, hagin fet el record històrics d’inscrits i de països participants”, va manifestar divendres passat al matí l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, durant la presentació oficial de la prova. A l’acte, que va tenir lloc al pont de Pedra, també hi van assistir el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, Antoni Guinó; el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, i el president del Club RallyClassics, Àlex Romaní, a més de la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs.

El dia 13 es faran les verificacions tècniques dels vehicles al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i, des d’allà, es traslladaran fins a Lloret de Mar, localitat d’on començarà el recorregut de la primera jornada ral·li cap a les 17 h. L’arribada, després de fer dues vegades els trams d’Els Àngels i de Santa Pellaia, es preveu a partir de les 22.30 h a la zona de reagrupament i assistència de l’esplanada de la Copa. El dissabte dia 14 la prova començarà a les 9 h i constarà d’un recorregut als trams d’Osor, Espinelves-Collsaplana i Cladells. El final de la segona etapa i del ral·li està previst a les 19.30 h al parc tancat de la Copa.

El Rally Costa Brava, organitzat per RallyClasics, és puntuable per al Trofeu Europeu de Regularitat, per al Campionat d’Espanya de Rallyes per a Vehicles Històrics i per a la Copa Catalana de Regularitat.