Gran cap de setmana pel tennis amb les 24 hores de tennis dobles open 2015

IF
Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a les instal·lacions del Club les 24 Hores de Tennis Dobles “Open 2015”, un torneig que s’organitza cada estiu per a aquestes dates. En total hi han participat 28 parelles (16 de sèniors i 12 menors de 18 anys).

Dissabte es va desenvolupar tot amb absoluta normalitat fins que a 2/4 de 7 quan s’anaven a disputar les finals sèniors, sèniors + 51, final sènior consolació A i final sènior consolació B, la pluja va fer acte de presència amb una descarregada important d’aigua sobre les pistes del CN Olot, el que va provocar la suspensió dels partits pendents ajornant-los fins diumenge a partir de les 12 h del migdia.

Amb els partits ajornats per l’endemà, els participants i els acompanyants van poder gaudir del sopar que tenien preparat a “la terrassa del CLUB”, el nou bar del CN Olot, va ser un sopar molt bo i on tothom va gaudir del menú preparat per la Fina i la Fàtima.

La segona part i la la més esperada pels nens es va iniciar a les 24.00 hores i els partits es van desenvolupar fins les 4.00 h de la matinada amb total normalitat.

Totes les parelles han estat preparades per jugar de seguida que el partit anterior finalitzava, això ajuda molt a l’organització i al desenvolupament del joc.

Cal destacar l’excel·lent comportament i predisposició de tots els participants i en especial dels petits de l’escola de Tennis, en Roger Prat el més petit juntament amb en Marc Arques que van guanyar la final de consolació A.

Reseltats

Quadre fins 18 anys

Quadre fins 18 anys – consolació A

Quadre fins 18 anys – consolació B

Quadre sèniors

Quadre + 51 anys

Quadre sèniors – consolació A

Quadre sèniors – consolació B