Gran debut de Gustavo Fernández al 6è Open Memorial Santi Silvas

Comparteix-ho amb els teus amics:

Gustavo Fernández ha debutat amb una victòria incontestable al 6è Open Memorial Santi Silvas Ford Plan Adapta. L’argentí, número 4 del món, s’ha  imposat 6-0 6-0 davant José Coronado. Fernández ha iniciat així la seva segona  participació al torneig, que va guanyar l’any passat i que fins al moment només  havia tingut com a campió Stefan Olsson. Aquest matí, el quatre vegades  campió del Memorial Santi Silvas s’ha imposat també 6-0 6-0 contra Thomas Vinatier.

Gustavo_Fdz

En el quadre femení, Luz Esperanza Merry ha guanyat María Torres 6-4 6-1, Johanna Martínez 6-4 6-4 Pauline Helouine mentre que Lola Ochoa s’ha  emportat el partit contra Evelyne Claverie 6-4 6-2. Demà debutarà la cap de  sèrie del torneig, l’anglesa Louise Hunt.

A més de la competició, la jornada d’aquest dijous ha comptat amb la visita d’un  miler d’escolars que han pogut participar de diferents estacions d’esport adaptat. Els alumnes han pogut provar els circuits d’esport adaptat i fer tota mena de  preguntes als jugadors del Memorial, en una de les activitats amb més  acceptació de la jornada.

12062014_2

Demà els partits començaran a les 10h del matí, a la mateixa hora que arribaran  els primers escolars al Club Natació Olot. També demà, el Memorial rebrà la  visita d’un grup d’usuaris de l’Institut Guttmann.

12062014