Gran èxit de la GIOrquestra en el concert del 4t aniversari a l’Auditori de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir diumenge 28 de febrer, la GIOrquestra va celebrar el seu 4t aniversari amb un emotiu i exitós concert

Amb l’Auditori de Girona ple, la GIOrquestra dirigida pel seu titular, Marcel Sabaté, va oferir una gran versió del Concert per a violoncel de Dvorak acompanyats per un dels millors violoncel.listes de l’actualitat, l’alemany Daniel Müller-Schott. Amb sobrietat i elegància i una gran tècnica va oferir una versió que va arribar molt al públic.

IMG_3344_baixa

A la segona part es va poder continuar escoltant el monogràfic Dvorak, en motiu del 175è aniversari del seu naixement, amb una vibrant interpretació de la Simfonia número 9, coneguda popularment amb el sobrenom “Del nou món”.

L’extasi final va arribar amb el bis que l’orquestra va regalar al seu fidel públic, amb la Dansa Hongaresa núm. 5 de Brahms.

El concert d’ahir és el primer d’una nova temporada que tindrà continuïtat amb una gira per terres gironines (Maçanet de la Selva -23 abril, Palafrugell – 24 abril i Figueres – 3 maig) amb la producció Tango Piazzola amb el pianista “Steinway Artist” i compositor sudafricà Christopher Duigan i el virtuós saxofonista clàssic català David Salleras per acabar una altra vegada a l’Auditori de Girona el diumenge 8 de maig. En aquest cas, el solista convidat és el violinista serbi Nemanja Radulovic, líder de vendes amb els seus discs amb Deutsche Grammophon i recent guanyador d’un Echo Klassik Award, que protagonitzarà el cèlebre Concert per a violí de Txaikovski. El programa es completarà amb la Simfonia número 5 del mateix compositor.