Gran festa d’STAR WARS a Figueres

Comparteix-ho amb els teus amics:

De l’11 al 19 de desembre, s’organitzarà a Figueres, una sèrie d’activitats per rebre l’estrena, el 18 de desembre, la setena entrega de “La guerra de les galàxies: El despertar de la força”

Fa molt, molt temps… en una galàxia molt, molt llunyana…

George Lucas va imaginar-se tot un nou univers ple de guerrers, naus espacials i planetes desconeguts. Ara, trenta-vuit anys després, arriba la setena entrega de la saga fílmica amb milions de fans expectants. Per a fer més amena aquesta espera, s’ha emplenat els dies prèvis a l’estrena amb diverses activitats relacionades amb Star Wars. Tallers, exposicions, tertúlies, jocs, robots, merchandising, documentals, … Tot això i molt més, per primera vegada, a la ciutat més surrealista de l’univers, a Figueres.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rOaZvXG9o40″ width=”560″ height=”315″]

El dia estrella serà el dissabte 19 de desembre. A partir de les 10:00 h. A La Cate Ronda del Rector Arolas, nº 4 de Figueres. Amb tota una Jornada Star Wars “Figueres Galàctica”. Tot un dia dedicat al que més en agrada, Star Wars.

1449170935

Durant tot el dia hi haurà els stands d’Abacus Coop. i Dystopian Hobbies amb un assortiment de merchandising relacionat amb la saga. Els més menuts tindran una zona habilitada amb diferents manualitats i fitxes. A més, es podrà gaudir des de primera hora i fins al vespre dels tallers de robòtica organitzats per Edukbits, on podràs conduir el robot BB-8 i naus espacials per un circuit ple d’obstacles.

Figueres Galàctica

A partir de les 11:30, i durant dues hores, es gravarà el programa de ràdio “Ningú no és perfecte” dedicat íntegrament a l’estrena del nou film; amb seccions dedicades a curiositats, una tertúlia i diferents sortejos entre els assistents.

Ja entrada la tarda s’organitzaran demostracions de jocs de taula d’Star Wars a càrrec de Dystopian Hobbies.

Després d’una petita pausa per a dinar es seguirà la jornada amb la presentació del llibre “Generación Goonies. Los años dorados de la productora Amblin” (Diábolo Ediciones) amb la presència de l’autor, Francisco Javier Millán, que desvelarà la influència d’aquesta factoria d’èxits que han marcat tota una generació.

A continuació es projectarà una selecció dels millors curts de gènere fantàstic i de ciència ficció d’àmbit estatal. Per acabar la vetllada concert de The Xuscos, seguits de la sessió a càrrec de Dj Savi i Pds Molamix. Es comptarà també amb una petita exposició de material d’Star Wars, com cartells de cinema i objectes de col·lecció.

I al llarg de tot el dia, se sortejarà material de la saga entre tots els assistents.

Horari de les activitats:

10:00 a 14:00
– Tallers infantils: retallables, fitxes, dibuixos, …

10:00 a 18:00
– Venta de merchandising d’Star Wars als stands d’Abacus Coop. I Dystopian Hobbies.
– Taller de robòtica: condueix tu mateix el BB-8 i fes un circuit d’obstacles amb naus espacials; a càrrec d’Edukabits.

11:30 a 13:30
– Gravació del programa “Ningú no és perfecte”, especial Star Wars: tertúlia del nou film, seccions amb curiositats i sortejos entre els assistents.

16:00 a 20:00
– Demostracions de jocs de taula d’Star Wars, a càrrec de Dystopian Hobbies.

17:00
– Presentació del llibre “Generación Goonies. Los años dorados de la productora Amblin” (Diábolo Ediciones) amb la presència de l’autor.

18:00 a 20:00
– Projecció d’una selecció del millors curts de gènere d’àmbit estatal.

21:00
– Actuació del grup The Xuscos.

22:00
– Sessió musical a càrrec de Dj Savi + Pds Molamix.

VÍDEO RELACIONAT:

Vídeo: STAR WARS a Olot
[vimeo url=”https://vimeo.com/114456051″ width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=2gCbnwavkKc” width=”560″ height=”315″]