Gran inici de temporada per l’absolut de waterpolo del CN Olot en derrotar per 11-8 al CN Banyoles

IF
Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de quasi dos mesos entrenant va arribar el dia esperat amb ànsies per l’equip absolut de waterpolo del CN Olot. El primer partit de lliga enfrontava als olotins amb el CN Banyoles, tot un derbi per començar aquesta nova temporada.

La piscina olotina va tenir un gran ambient, aprofitant el dia inusual de jugar, divendres a la nit. Els més menuts de la secció de waterpolo de l’Olot un cop acabat el seu entrenament i amb l’entrepà a la mà, es van uniar a la resta de public assitent per animar als seus companys, l’equip visitant també van venir acompanyats de molta gent i van acabar d’omplir la grada amb un gran ambient per donar el punt de sortida a la temporada.

Ja dins de l’aigua, el partit va començar a un ritme molt alt, prova d’això el resultat final del primer quart (4-4) amb dos gols en els últims deu segons. En el primer i segon quart tots els gols olotins van venir de jugades de superioritat numèrica. Al mateix temps, la major part de gols dels visitants eren de jugades intel·ligents aprofitant al màxim els errors individuals dels olotins, que no tenien la intensitat necessària en defensa.

Durant el segon quart, els garrotxins desaprofiten les dues primeres jugades de superioritat numèrica, al mateix temps que en defensa continuaven sense la intensitat necessària. Raó per la qual acaben la part amb un gol per sota (5-6).

Al començament del tercer quart arriba el primer gol de jugada olotí per igualar el partit a 6-6, a partir d’aquell moment hi ha un intercanvi de gols, però la intensitat ofensiva dels locals va permetre marcar l’empat a 8 en un contraatac i el 9 a 8 en el últim segon del quart en superioritat numèrica.

En l’últim quart l’ofensiva olotina va continuar amb la mateixa intensitat i efectivitat, però en defensa tot va canviar, els garrotxins van posar molta intensitat, ja no van donar les facilitats dels tres primers quarts i van deixar la porteria a zero per fer un parcial de 2-0 i posar el resultat final d’11 a 8.

Cal remarcar dos aspectes molt importants, la gran efectivitat en les jugades de superioritat numèrica (8 d’11). I el més important, la gran aportació de tots els jugadors de l’equip, que juguessin els minuts que juguessin, ho van fer amb molta intensitat aportant tots els seu granet de sorra per donar una gran imatge d’equip i demostrant la importància de tots i cadascú dels jugadors.

El pròxim partit serà de dificultat màxima, ja que els olotins visitaren la piscina del CW Sant Adrià uns dels grans candidats a guanyar la lliga.

Partit: CN OLOT – CN BANYOLES
Categoria: ABSOLUT
Data: 16/10/2015
Lloc: OLOT
Resultat: 11 – 8
Parcials: 4-4 ; 1-2 ; 4-2 ; 2-0
Equip: SEGURA, Biel;REYES, Marc; IBERN, Jan (1); PUJOLAR, Marc (1); ALVAREZ, Gerard (2); LUQUE, Fran (1); RODEJA, Nil (3); VENTOLÀ, Joan (1); PUERTO, Daniel (1); ROURA, David (1); BOIX, Martí.