El grup municipal de PxC d’Olot estudia querellar-se amb alguns grups d’esquerres d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Escrit del grup municipal de PxC d’Olot:

Davant els darrers escrits, en el que persones de l’entorn de l’extrema esquerra més radical, aboquen una sèrie de falsedats, injuries i calumnies sobre Plataforma per Catalunya i sobre el seu portaveu a Olot, amb l’únic objectiu de desprestigiar-lo davant l’opinió pública, mentre el nostre servei jurídic estudia la possibilitat d’una querella (extrem al qual no ens agrada arribar), ens cal fer una sèrie de precisions:

1.- Cap membre de PxC necessita que l’Ignasi Mulleras escrigui els seus articles. Cada persona és responsable dels seus actes i també dels seus escrits. Intentar denigrar a les persones, diu ben poc a favor de la qualitat humana de qui va fer l’escrit de referència.

2.- Des de PxC ni boicotegem ni rebentem cap urna enlloc. El fet d’optar per no participar d’una consulta il·legal (fonamentalment tal com hem dit públicament per donar dret a opinar sobre el nostre futur a més de 900.000 immigrants, tant amb papers com sense), no vol dir que no respectem profundament a les persones que han participat, d’entre d’elles per cert també votants de PxC, qüestió aquesta que es veu que a alguns els hi molesta especialment.

3.- No s’obstinin en situar a PxC en el racisme, el feixisme i l’extrema dreta. Soms un partit transversal i identitari que intenta agafar les coses bones i positives que hi ha tant a la dreta com a l’esquerra. Som la plataforma ciutadana a favor del sentit comú, vingui d’on vingui. I això ho demostrem als Plens de més de 40 ajuntaments de Catalunya, on són representats els nostres 65 regidors. També al d’Olot, on un mil·ler d’olotins i olotines ens van convertir democràticament en la tercera força política municipal, per darrere de CiU i el PSC, i per davant d’ERC, PP i d’altres com la CUP que ni tan sols tenen representació al nostre consistori.

4.- L’Ignasi Mulleras i PxC cada dia tenen més partidaris a Olot i comarca. L’Ignasi és una persona assenyada i oberta al diàleg amb tothom, i això ho poden constatar fins i tot els seus majors adversaris polítics (que no enemics). Els seus pensaments de demanar un millor control de la immigració en la seva defensa de la identitat occidental, tot preveient el que ha acabat passant, el van portar a la seva joventut, abans d’existir PxC, a col·laborar en altres projectes polítics. No s’ha d’amagar de res i per res, però imaginem que tothom té dret a evolucionar políticament parlant.

5.- El dir que “primer som els de casa”, no és dir res violent ni perillós. És simplement aplicar el seny i el sentit comú, tan arrelat als catalans. Creiem que en moments com l’actual, qualsevol institució pública (en el cas d’Olot l’ajuntament), ha de prioritzar les necessitats dels olotins i olotines, davant dels interessos dels immigrants (no a l’inversa com es fa a l’actualitat).

Per acabar, voldríem recomanar a les persones que segueixen la tàctica fàcil de la desqualificació i l’insult, l’assistència als cursets “anti-rumors”, finançats per l’ajuntament d’Olot i organitzats pels seus “amiguets” de la UCFR de la Garrotxa. Potser els hi aniria bé, el beure de la seva pròpia medicina.

Si per al contrari, prefereixen continuar amb la seva activitat de la difamació, els hi convidem a fer-ho. Al final se’ls hi girarà en contra. Afortunadament a Olot la gent es coneix. Es pot estar més o menys d’acord amb els pensaments de PxC, però la seva estratègia el que aconsegueix a la fí és donar-nos més publicitat, que es traduirà en més vots a les eleccions municipals. (L’exemple més clar ho tenen a França amb Marine Le Pen o a l’Estat amb Podemos).

Grup municipal de PxC d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: