Guillem Albà porta Marabunta, a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’espectacle, coorganitzat per Butaka Banyoles, s’ha programat en motiu del tercer aniversari de la creació de l’entitat

Marabunta és el primer espectacle de Guillem Albà, un show de clown catapultat per la millor música en directe. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat.

Marabunta

Dalt de l’escenari Guillem Albà es fa acompanyar de sis músics actuant en directe, tots els temes són originals, i algun són obra de la músic Anna Roig o el guionista Pau Escribano.

Aquesta és la proposta que fa Butaka Banyoles per celebrar el seu tercer aniversari, l’entitat va néixer l’any 2012 amb l’objectiu principal de promoure la programació estable d’espectacles per a públic juvenil i, d’aquesta manera, acostar als joves a les arts escèniques tot oferint-los una alternativa d’oci atractiva dins la seva ciutat. Actualment l’entitat està formada per 21 joves provinents dels 4 instituts de Banyoles i 5 adults. Entre tots, i amb un treball sense jerarquies, cerquen les propostes teatrals més interessants que visualitzin el seu treball com a participatiu, engrescador i imaginatiu.

L’espectacle té un preu de 10 euros, però per als joves menors de 18 anys s’aplica un preu especial de 5 euros. Les entrades es poden adquirir a través de la web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (Pg. de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i els divendres de 8:30 h a 16:45 h).