“Has vingut a tocar-me els ous, oi?” Loquillo esclata quan li fan pregunta

Comparteix-ho amb els teus amics:

El rocker, ara afí a Ciudadanos, s’enfada quan li fan “preguntes polítiques” quan ha fet concerts per a partits i declaracions sobre actualitat política

Loquillo va fer dilluns passat la primera roda de premsa on presentava el seu nou CD, ‘Viento del este’, un “disc de rock espanyol” amb una dotzena de noves cançons que suposa una decidida mirada al futur en l’enèsim gir de la seva llarga trajectòria musical. El problema va ser quan, durant el torn de preguntes, en va refusar una al·legant que no venia a parlar de política. Més endavant, però, sí que en va parlar quan la pregunta no era incòmode per a ell.

loquillo

Els rockers ja no són el que eren. Durant la presentació del seu nou disc, dilluns passat, Loquillo, com sempre, va parlar de política. En aquest cas, quan feia referència a les lletres del nou treball va afirmar “Espero que aquest temps de canvi ens portin una nova Constitució”. Seguidament va aprofundir: “sóc fill de republicans, d’exiliats, de presó… i això s’ha de notar. D’altra banda, segueixo creient en la vida política d’aquest país i en aquesta regeneració i aquests canvis que són absolutament necessaris”. Posant-se d’exemple a si mateix va sentenciar: “porto dedicant-me a la música des de 1978, que va ser quan es va signar la Constitució i ara espero que aquest temps de canvi ens porti una nova constitució”.

“Has vingut a tocar-me els ous, oi? Només parlaré de la meva música”

Explica elConfidencial.com que Loquillo va contestar “Vens a tocar els ous, no? Doncs avui no és el dia. Ara estem al que estem, que és celebrar això” tot assenyalant una foto gegant seva, coronada pels tres compactes que acrediten la venda de tres milions de discos. “No he vingut aquí per parlar de política”. Quan justament ho acabava de fer

Quina era la pregunta?

La pregunta, en realitat, tractava sobre música: “el rock and roll va néixer amb uns valors que molestaven la dreta del segle XX. Ara això ha desaparegut: per exemple, a tu et truquen per protagonitzar anuncis de ‘La Vanguardia’ o del Banc de Sabadell. Com ha fet el rock les paus amb el sistema?”. És evident que, aquesta pregunta incòmoda, no va agradar gens a l’artista.

Loquillo, giracamises polític

Loquillo ha defensat totes les postures polítiques possibles. Ha tocat per al Partit Comunista, ha presentat mítings del PSC, ha promocionat el carnet jove de que va rebre de les mans de l’expressident Pujol i ara està a Ciutadanos. Des de l’extrema esquerra fins a un partit neoliberal com Ciutadans o a vendre la seva imatge a Banc Sabadell.

El rocker dels hotels de 5 estrelles i cops de puny

Segons el mateix diari digital, avui dia, Loquillo, només accepta allotjar-se en hotels de cinc estrelles i es nega a viatjar en classe turista. També explica que no accepta gens bé les crítiques negatives arribant a afirmar que va agredir al periodista Jaime Gonzalo, amb un cop de puny per una crítica que no li havia agradat.

Font: directe.cat