Helena Valls de l’Institut La Garrotxa guanyadora del CATSKILLS DE MODA

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimecres s’ha celebrat a l’Institut La Garrotxa la 1ª edició del CATSKILLS de Tecnologia de la moda. Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant. Es celebra cada dos anys, permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

00619062014
Helena Valls de l’Institut La Garrotxa guanyadora del CATSKILLS DE MODA

El campionat, dividit en dues proves, una de confecció i una altre de disseny ha tingut lloc a l’institut La Garrotxa entre les 9 del matí i les 19:00h sota la organització del Departament de Moda i amb la col•laboració i patrocini de la multinacional d’origen alemany Freudenberg i la de l’empresa Olotina ETNIA que han aportat els premis per les guanyadores.

Els resultats han estat excel•lents pel Garrotxa doncs les seves alumnes, Helena Valls i Júlia Gallart s’han classificat en primera i segona posició respectivament. En tercer lloc s’ha classificat Sofia Bota de l’Institut Anna Gironella Mundet de Barcelona i en quarta posició l’alumna Camelia Cristina Cristea de l’Institut Guindàvols de Lleida. Totes elles han valorat molt positivament l’experiència i han realitzat uns treballs de molt bona qualitat.