Hoquei Nacional Catalana: CPH Olot 8 – HC Alpicat 4

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’esperava una bona reacció del públic olotí davant del fet de que el tècnic Quim Lopez hagi fitxat pel Manlleu de l’Ok Lliga i opti per continuar també amb el nostre club, es desitjava també una nova victòria olotina; tot això va passar, però el que no s’esperava ningú va ser la lesió greu de l’Edu, que haurà de passar pel quiròfan, després d’una fractura al pòmul. Abans de tot li desitgem doncs, una bona i ràpida recuperació. Ànim Edu el club està amb tu.

Pel que fa al partit es va posar molt bé ja que als 3 minuts, ja es guanyava per 2-0, gràcies a dos gols de Pratto i Eloi. A més Gerard havia enviat una bola al pal. Però l’Alpicat va anant entrant mica a mica en el partit i va aconseguir el 2-1 als 12 minuts de joc. Poc després Tomy, cada més inspirat, posava el 3-1 al marcador. Al final de la primera part, Pratto fallava un penal a favor.

A la represa continuava el domini olotí, i Pratto anotava novament per deixar el 4-1. Els de Lleida però també generaven algunes ocasions, però desaprofiten un penal a favor i tampoc pot marcar Oleguer de falta directa. Cap a la meitat de la segona part, uns minuts boixos, amb intercanvi d’ocasions, que es decanta clarament de la banda olotina. Així primer l’Alpicat anota el 4-2 de falta directe, però tot seguit Pratto replica i anota també de falta directe. Adrià aconsegueix el 6-2, després d’una magnifica jugada col·lectiva amb un munt de passades al primer toc. I Oleguer anotava el 7-2 al rematar al segon pal una bona passada d’en Tomy. Faltaven 8 minuts i el resultat era clarament favorable, però en 20 segons els visitants anoten 2 gols que els acosta una mica al marcador 7-4. D’aquí al final moltes ocasions, però un sol gol, el segon d’en Tomy en aquest partit.

Avui ha estat un partit que sempre ha estat favorable a l’Olot, però l’Alpicat és un equip que anota molt fàcilment i a la seva pista està aconseguint uns molt bon resultats. Segona victòria consecutiva que torna a situar-nos a la part alta de la taula.

Han jugat: Albert Verdaguer (p), Gerard Vilardebó, Adrià Piera(1), Marc Prat (3), Eloi Barret (1), Oleguer Forment (1), Tomàs Marcé (2), Eduard Cosin, Maties Reixach i Gil Danés (p).
Entrenador: Quim López