Hoquei Nacional Catalana: GEIEG / CPH OLOT (4 – 2)

Comparteix-ho amb els teus amics:

CPH Olot: No podia començar millor el partit, ja que als 7 segons de joc, un xut d’en Marc el desviava Gerard i la bola entrava a la porteria local. Els següents minuts el GEiEG començava a pressionar, es defensava bé, però en atac no s’aconseguia crear ocasions. El joc no era el que ens tenen acostumats els olotins, es veia que els del GEiEG estaven més acostumats a la pista de parquet bastant relliscosa. Així, als 8 minuts, penal en contra i pujava l’1-1 al marcador. La primera part anava transcorrent més o menys igual, bona defensa però espessos en atac. S’acaba amb dues faltes a favor i quatre en contra.

A la segona part, el partit seguia igual de travat, però en els primers minuts les faltes anaven caient totes en contra de l’Olot i molt poques a favor. Aquest fet anava descentrant els olotins que estaven massa pendents de les decisions arbitrals. Als 9 minuts arribava la desena falta, el GEiEG encara estava a 4, que servia perquè s’avancessin al marcador. Només marcar el gol, els locals, en una acció absurda i inútil, Eloi era castigat amb blava i per tant ens quedàvem amb 3 jugadors. Encara amb 3 a pista Oleguer disposava d’una bona ocasió de gol, però no aconseguia anotar; en canvi amb la protesta posterior, rebia una altra blava que ens deixava durant uns segons amb 2 jugadors a pista. Tot i això, s’aguantava el 2-1 al marcador. Els olotins ho intentaven, amb més ganes que encert, però eren els locals que anotaven el 3-1 en un contraatac a falta de 5 minuts. Amb l’aigua al coll, es llençaven a l’atac i a lluitar per cada bola, cosa que provocava més faltes en contra, i una nova blava per Eloi, a falta de poc més d’1 minut pel final. Amb 3 jugadors a pista, altra vegada, s’arribava a les 15 faltes; la directa suposava el 4-1. Ja no hi havia res a fer, però l’entrega total no parava i Tomàs anotava el 4-2 definitiu, d’un bon xut.

L’àrbitre, sobretot al principi de la segona part, no va castigar igual les faltes a tots dos equips, però no es pot deixar que això descentri l’equip. És difícil, però no s’aconsegueix res amb protestes.

Amb una victòria s’aconseguia el quart lloc i la classificació per la Copa Generalitat, una fita amb què a principi de temporada ningú hi pensava. La derrota ho impedia, però no treia el bon gust de boca que han deixat en tota la primera volta. Felicitats a tots, per fer-nos gaudir d’un bon hoquei, de bons resultats i sobretot per l’entrega que deixeu a la pista.

Han jugat: Albert Verdaguer (p), Adrià Piera, Gerard Vilardebó (1), Eloi Barret, Marc Prat, Tomàs Marcé (1), Oleguer Forment, Maties Reixach i Gil Danés.
Entrenador: Quim Lopez.

hoquei