Hoquei Nacional Catalana: SHUM B / CPH Olot (4 – 10)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de quatre partits sense guanyar, amb resultats negatius, tot i que de bon joc en general, l’Olot s’ha retrobat amb la victòria en un partit que ha resultat molt més fàcil de l’esperat. El Shum es troba en llocs de descens, però en aquesta categoria tots els partits són complicats.

Els olotins però han sortit mentalitzats per portar el ritme del partit i disposats de retrobar el camí de les victòries. Només començar s’ha vist que des d’un primer moment s’anava pel partit, però tot i així el primer gol ha tardat a arribar. Ha estat al minut 10 després que Adri anotés el seu primer de la tarda, després de rematar una passada de Gerard, en una jugada assajada. La mala sort ha fet però que pocs segons després el Shum anotés després d’un xut llunyà que Eloi desvia i entra a la porteria olotina.

Després d’aquí, s’ha vist el millor de l’Olot i els gols i les ocasions han anat entrant. Tomy anota l’1-2 en rematar de primera una passada d’Eloi en un contraatac. Pratto anota dos gols seguits després de dos xuts potents i col·locats. Edu anotava el seu després de quedar sol davant del porter i finalment Eloi marca l’1-6 a finals de la primera part. Amb aquests resultats s’ha arribat a la mitja part i amb el partit ja sentenciat.

A la represa tot i sortir més relaxats s’han anotat dos gols més poc després de començar, Tomy després d’una bona jugada anota de xut i Adri de falta directe posa l’1-8 al marcador. Amb aquest resultat el SHUM ha anotat dos gols seguits, però Pratto novament anotava de bona jugada el 3-9. Al final un gol del SHUM i l’últim també de falta directa de l’Adri que tancava una tarda tranquil·la i amb un resultat que reforçarà encara més la moral olotina.

Ara el divendres vinent a les 10 h del vespre partit a la pista olotina ens visitarà l’Alpicat que es troba a la mitja part de la taula classificatòria. Una bona ocasió per seguir sumant i tornar a estar a la part alta de la classificació.

Han jugat: Albert Verdaguer(p), Gerard Vilardebó, Adrià Piera (3), Eloi Barret (1), Marc Prat (3), Tomas Marcé (2), Eduard Cosin (1), Maties Reixach i Bernat Grauvilardell.
Entrenador: Quim Lopez.