Hoquei Olot, Nacional Catalana: CP Congrés / CPH Olot (8 – 4)

Comparteix-ho amb els teus amics:

Hi ha pistes on guanyar és quasi impossible. La del Congrés és una d’elles: per la pista, pel rival o per altres factors. Hauríem de començar a pensar a canviar el color de la samarreta, pel vist en els últims partits fora de casa, el color groc tan vistós deu fer que només es vegin les faltes dels olotins i no les dels rivals. Ahir, 22 en contra i 7 a favor, 4 faltes directes en contra i cap a favor.

hoquei

El partit va començar molt bé, amb 2 gols olotins, el primer després d’un xut d’Adri i el segon d’una rematada al segon pal de Tomi després d’una passada de Pratto, però els locals van reaccionar i, abans d’acabar la primera part, van aconseguir l’empat. El segon, amb la primera falta directe en contra, que Albert atura però de segona rematada aconsegueixen anotar.

A la represa, gol del Congrés i empat olotí, després d’un xut de Pratto desviat per un jugador local. El partit estava molt igualat i les ocasions arribaven a les dues porteries. Xut al pal olotí, gol fantasma a la porteria del Congrés que l’àrbitre no dona i tot seguit un altre a la porteria olotina que si que dona (4-3). En mig de tot això, faltes i més faltes en contra i nou gol de falta directe (falta 10), altra vegada després de que Albert l’aturés en primera instància. El 6-3 arriba en una jugada de mala sort, gol en pròpia porta i tot seguit 6-4 després d’un fort xut de Pratto. Encara quedaven 5 minuts i tot podia passar, però en aquests minuts l’Olot “va cometre” 10 faltes i els locals 2, i amb les dues directes més de que van disposar van anotar el definitiu 8-4.

En fi, davant tots aquests factors difícil treure alguna cosa positiva, 4 directes en contra, que tot s’ha dir també s’han de saber anotar. La setmana passada l’Olot va disposar de 3 penals i 2 directes i no va anotar res.

Ara toca una setmana de descans i el proper partit, el divendres 10 d’abril a les 9 del vespre a Olot, contra el Palafrugell, segon classificat.
Han jugat: Albert Verdaguer(p), Adrià Piera (1), Gerard Vilardebó, Marc Prat (2), Tomas Marcé (1), Eloi Barret, Oleguer Forment i Gil Danés (p).
Entrenador: Quim Lopez.

hoqueiolot.com

Comparteix-ho amb els teus amics: