RECORDATORI: Horaris del Bus Nit per anar a les festes de la Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte 15 de juliol es va donar el tret de sortida de les festes majors de la Vall d’en Bas, començant per la de Festa Major de Joanetes. Per facilitar l’accés a Joanetes, el Consell Comarcal de la Garrotxa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, va establir un servei de Bus Nit, la nit de dissabte 15 de juliol i ho tornarà a repetir aquest divendres 22 de juliol, amb els següents horaris i recorreguts, que inclouen parades a Riudaura i Olot.

VEURE HORARIS AQUÍ

Els dies 29 i 30 de juliol serà La Pinya el nucli que guarnirà els seus carrers per celebrar la festa major. Aquells que vulguin visitar la festa major, tindran l’opció, la nit de divendres 29 de juliol de fer-ho en transport públic, amb el Bus Nit. El recorregut també inclourà els municipis d’Olot i Riudaura, tant d’anada com de tornada.

El relleu a la Pinya el prendrà la Festa Major dels Hostalets d’en Bas, de l’11 al 15 d’agost. En aquest cas no s’ha establert cap servei de Bus Nit.

Els dies 12, 14 i 15 d’agost Puigpardines estarà de celebració, i en aquest cas, la nit del 12 d’agost es podrà optar per utilitzar el Bus Nit i evitar accedir al nucli en cotxes particulars. El recorregut també inclou una parada a l’Estació d’Autobusos d’Olot i una altra a Riudaura.

Els dies 18, 19 i 20 d’agost Sant Privat d’en Bas serà el nucli que lluirà per la seva festa major. En aquest cas, no s’establirà cap servei de Bus Nit durant la celebració.

En canvi, la Vila del Mallol, que celebrarà els seus dies grans el 25, 26 i 27 d’agost si que disposarà de servei de Bust Nit la nit del dissabte 26 d’agost.

Finalment, la Vall d’en Bas tancarà les seves festes majors a Sant Esteve d’en Bas, els dies 15, 16, 17 i 18 de setembre. La nit de dissabte 16, aquells que vulguin deixar el cotxe particular a casa, podran fer servei el transport públic en els següents horaris i recorreguts.

Tots els serveis de Bus Nit són gratuïts per als usuaris i es prestaran per l’empresa TEISA. Aquest servei públic de transport és possible gràcies als acords que el Consell

Comarcal de la Garrotxa va assolir, l’any 2016, amb la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya per a l’entrada en funcionament a la comarca d’una sèrie de nous serveis de transport per carretera per cobrir, principalment, dos tipus de necessitats del territori: els desplaçaments a mercats setmanals i els serveis de bus nit els dies de les festes locals o altres esdeveniments lúdics dels pobles de la comarca.

Comparteix-ho amb els teus amics: