Hostalets d’en Bas ja disposa de nou local social

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els veïns dels hostalets d’en Bas, ja poden fruir des de la setmana passada del nou local social, ubicat on hi havia l’anterior edifici, però construït de nou completament. La gran activitat per part d’entitats cíviques i culturals que hi ha als Hostalets necessitava un edifici en condicions. Després d’analitzar-ho es va decidir que la millor situació era enderrocar  l’antic edifici i construir un local completament nou.

Aquest nou centre cívic consta de dues plantes. A la planta baixa s’hi ha situat la sala d’actes,  part principal de l’edifici, amb una zona a doble alçada, el vestíbul d’accés, els serveis i la cuina.  A la planta superior s’hi troba un espai destinat a sales de reunions de les diferents entitats  locals, una sala destinada a ludoteca, els serveis i un espai par a instal.lacions.

L’edifici s’ha projectat pensant en la tipologia típica del poble, és per això que està format pels  dos volums i el porxo d’accés. El nou centre permet una total accessibilitat per persones amb  mobilitat reduïda.

La primer planta disposa d’una superfície de 223 metres quadrats i la segona de 102. El total  de l’obra ha superat els 660 mil euros.

10531455_810272342380323_8519821005609104128_o

Comparteix-ho amb els teus amics: