Identificat i imputat el jove agressor d’una dona a l’Avinguda Diagonal de Barcelona

Comparteix-ho amb els teus amics:

La col·laboració ciutadana i la coordinació policial han permès identificar, localitzar i imputar el presumpte autor de l’agressió a una dona, el passat 22 de febrer, a l’avinguda Diagonal de Barcelona. El jove, de 24 anys i nacionalitat espanyola, és veí de Talavera de la Reina, a Toledo.

Tan bon punt, els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement dels fets a través de les xarxes socials, van fer una crida a través del twitter demanant col•laboració per esclarir els fets. Des de divendres passat i al llarg d’aquests darrers dies s’han rebut desenes de comunicacions de col·laboració ciutadana. Fins a cinc d’aquestes trucades al CME coincideixen que l’autor que apareix al vídeo era un jove de Talavera de la Reina. Des d’aquest moment aquesta persona, un jove de 24 anys, es va convertir en el principal candidat dels investigadors.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=h6SmpzYnZMs” width=”560″ height=”315″]

La víctima de l’agressió, de 48 anys i amb domicili a Barcelona, que tampoc havia denunciat els fets, va presentar denúncia a la comissaria de l’Eixample, el mateix dissabte després de tenir coneixement que la policia havia demanat informació per poder identificar l’autor dels fets.

El jove imputat feia dies que havia esborrat les fotografies de les xarxes socials i s’ha presentat avui a dependències policials de Talavera de la Reina davant la pressió policial.