Iglesias: “Rivera segueix les instruccions de les elits i donarà el sí a Rajoy, però els números no donen”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El líder de Podem continua apostant per una aliança d’esquerres: “Segueix essent possible una alternativa”

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha reaccionat aquest dimarts just després de la roda de premsa del líder de C’s, Albert Rivera, que ha posat sis condicions relacionades amb la regeneració per negociar el ‘sí’ a Rajoy. “Rivera segueix les instruccions de les elits i donarà el sí a Rajoy, però els números no donen”, ha afirmat Iglesias en una piulada al seu compte de Twitter. El líder de Podem continuant apostant per una aliança d’esquerres: “Segueix essent possible una alternativa”, ha valorat Iglesias. El secretari d’organització de Podem, Pablo Echenique, també ha afegit cullerada i ha assegurat que “Ciudadanos s’ofereix a netejar-li la cara al partit més corrupte d’Europa. Ara Rajoy només ha d’agafar el sabó i la tovallola”, ha ironitzat Echenique també a través d’un tuit al seu compte personal.

Podem Pla tancat del secretari general de Podem, Pablo Iglesias, aquest dilluns en unes jornades de la Complutense a l'Escorial.

Foto: Podem
Pla tancat del secretari general de Podem, Pablo Iglesias, aquest dilluns en unes jornades de la Complutense a l’Escorial.