Inaugurat un nou canal d’informació per al teu mòbil dedicat a la cultura i la informació general de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Apostem per la missatgeria instantània, la “xarxa” social que més s’utilitza

Després de l’èxit del canal de WhatsApp obert per elgarrotxi.cat amb motiu de les Festes del Tura, amb més de 550 inscrits, s’ha decidit obrir un nou canal amb la mateixa finalitat i funció. Tenir-te informat al moment, d’una manera rapida i fàcil a través del teu mòbil.

elgarrotxi.cat que enguany celebra els seus 10 anys d’existència com a primer diari digital creat a la Garrotxa i que actualment amb molt poc recursos, iguala i supera a la resta de mitjans locals segons dades oficials, ha decidit obrir un canal a Telegram (una aplicació de missatgeria com WhatsApp), per tenir-te informat a l’instant, de tota l’agenda cultural i informació general, d’una manera rapida i fàcil.

Amb aquest nou canal d’informació, elgarrotxi.cat serà l’únic mitjà de comunicació que t’informarà d’una manera directa a través de l’aparell que més fas servir durant el dia… el mòbil. I per davant de les xarxes socials, ràdio i televisió.

Per què Telegram i no WhatsApp?

Telegram ofereix més funcions i avantatges que no té WhatsApp, malgrat que aquest últim gaudeix de molta popularitat i utilització. La seva manera de funcionar és pràcticament la mateixa, però és molt ideal per funcionar com a canal d’informació.

On puc trobar l’aplicació de Telegram?

Està disponible tant per Android, com per Apple. La podràs trobar molt fàcil.

Android. AQUÍ.

Apple. AQUÍ.

Com puc agregar-me al canal d’informació de Telegram de elgarrotxi.cat?

Simplement ens has de cercar a través de la mateixa aplicació de Telegram amb la paraula “elgarrotxi.cat” o simplement clicant en aquest enllaç https://t.me/elgarrotxicat. No cal donar ni guardar cap número de telèfon, ni dada per entrar al grup, al contrari del que passa amb WhatsApp.

Que trobaré en el canal d’informació de Telegram de elgarrotxi.cat

Bàsicament i de manera prioritària, tota la informació de l’agenda cultural de la Garrotxa, festes majors, teatre, exposicions… La resta serà informació general, “última hora…”, etc. La més rellevant t’arribarà en forma de notificació al mòbil i la resta simplement obrin l’aplicació i navegant per al que més t’interessa. Quant arribin esdeveniments importants com les Festes del Tura, t’informarem dels canvis d’última hora que es puguin produir en la programació, exactament igual que es va fer en les passades festes.

Comparteix-ho amb els teus amics: