Incidències per poder votar a la consulta sobre els correbous i la variant

Comparteix-ho amb els teus amics:

La CUP lamenta les incidències amb què ha començat la consulta sobre els correbous i la variant

La CUP ha lamentat avui deficiències logístiques en el desenvolupament de la consulta sobre els correbous i la variant d’Olot. Diversos veïnes i veïns han fet saber a la formació assembleària que no han pogut votar perquè, tot i que la consulta ja ha començat, encara no han rebut el codi de votació a casa. D’altres també s’han queixat que no poden accedir a la pàgina de votació des dels seus dispositius mòbils o tauletes.

La regidora de la CUP, Anna Descals, s’ha mostrat taxativa: “Consultes sí, però ben fetes”. La regidora ha lamentat que la primera experiència en consultes per part de l’Ajuntament comenci amb incidències. Tots aquests elements, denuncia, comporten un risc de desprestigi cap a aquests mecanismes de participació ciutadana.

La CUP ha fet una crida a votar a favor de l’abolició dels correbous però s’ha mostrat molt crítica amb la pregunta sobre la variant. Segons la formació assembleària, la pregunta ha estat mal formulada i no permetrà extreure cap conclusió, ja que l’equip de govern interpretarà els resultats segons la seva conveniència i no ha permès realitzar el debat necessari sobre quin model de variant es necessita.

consulta

Font: CUP Olot