INFO: Aquesta primavera qui vulgui provar teatre ho tindrà molt fàcil!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest mes de març s’obren inscripcions per al monogràfic de teatre de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. Un curs de tres mesos de teatre per adults, que començarà la primera setmana d’abril i durarà fins al mes de juny.

Curs de Teatre Anna Aumatell

Cada dijous de 18:30h a 20:30h es realitzarà aquest monogràfic amb l’objectiu que els participants millorin la creativitat i s’ho passin bé a través del teatre. El preu és de 111€ per a tot el trimestre i les inscripcions estan obertes a la secretaria de l’Escola Municipal d’Expressió (Av. Sant Joan les Abadesses, 20-22 d’Olot) de dilluns a divendres de 17:30h a 19:30h.

Per als qui els interessi fer només un tastet es durà a terme un Taller d’una sessió el dissabte 13 d’abril de 17h a 20h a l’Escola Municipal d’Expressió. Amb un preu de 14€ que inclou el berenar. Es treballarà a partir del joc teatral i exercicis bàsics d’improvisació perquè els participants trobin el seu espai de creixement i diversió propi.

Així doncs, qui tingui ganes de provar el teatre ja no té excusa. Es pot escollir un curs més complet de tres mesos o un intensiu d’una tarda per divertir-se tot aprenent tècniques teatrals bàsiques.

Tots els cursos van a càrrec d’Anna Aumatell. Es pot trobar més informació a www.annaaumatell.com al telèfon 680 717 901 o a la secretaria de l’Escola Municipal d’Expressió.